Понеделник-Петък: 09:00-17:00
Самолетен билет с редовна авиокомпания

Самолетен билет с редовна авиокомпания

Като редовна авиокомпания се обозначават големите и добре познати ни авиокомпании. Това са авиокомпаниите с дългогодишна история на национални превозвачи като British airways, Lufthansa, Austrian Airlines, Air France, CSA, LOT, Bulgaria Аir, Turkish Airlines, American Airlines, US Airways, United, Air Canada и др.

Името „редовна авиокомпания“ (от английски regular airline) произтича от регулярността на полетите, които извършва. Няма нищо общо с това, дали са редовни документите и сертификатите за сигурност на авиокомпанията. Нека да не се заблуждават пътниците, че ако не пътуват с редовна авиокомпания, а нискотарифна или чартърна авиокомпания – то има нещо нередовно и ще имат някакъв проблем с този превозвач.

Редовните авиокомпании членуват в Международната асоциация на авиопревозвачите (IATA – International Air Transport Association ) и в различни обединения и алианси, заради което спазват редица общи разпоредби и правила на дейност, имат сходна ценова политика, предлагат сигурни и надеждни полети. Поддържат различни тарифи за различни типове пътници и предлагат специални цени на самолетни билети за младежи, студенти, преподаватели, деца, бебета, моряци и др.

За да резервирате самолетен билет на редовна авиокомпания последвайте линка ТУК.

Туристическа Агенция Авиотравел работи с най-добрите системи за резервация на самолетни билети в цял свят, за да Ви предостави възможно най-добрите цени и условия за пътуване.  Лесно и бързо може да потърсите най-подходящия полет директно чрез формуляра за запитване или да се възползвате от професионалния съвет на наш служител, за да ви препоръчаме най-изгодния вариант за Вашето пътуване на Viber / WhatsApp: +359 896 88 99 07.

Възможно най-ниска цена за самолетни билети можете да получите, като ни изпратите запитване за самолетен билет ТУК. За да получите най-ниска цена за полети до дестинации извън Европа, моля изпратете запитване към нашия екип.