Понеделник-Петък: 09:00-17:00

Най-харесваното летище за пазаруване

Пазаруване на летище

Кое е най-харесваното летище за пазаруване по света? Къде да намерим най-добрите промоции?

Една от многото услуги, които предлага всяко летище е пазаруването. И не напразно на повечето летища има открити множество фирмени магазини, които да задоволят и най-капризните клиенти. Времето за изчакване на следващия полет може да не е толкова досадно, ако се разходите и посещавайки ги си накупите подаръци за приятели и роднини. Трябва да отбележим, че безмитния пазар е доста различен и цените са доста по-добри от тези в центъра на градовете. Едни предлагат само определени стоки като: парфюми, цигари, алкохол, шоколади и лакомства, а други почти всичко. Ние ще се постараем да Ви разходим в едни от най- добрите летища за безмитно пазаруване.

Летище Дубай

Търси и сравни евтини полети до летище Дубай
Това е най-доброто от всички. Терминалите Reshid и Sheikh се разполагат на 5400 кв. м. и представляват огромен мол. Магазините работят денонощно и привличат клиентите с луксозните си стоки. Тук ще откриете огромни магазини, които са дом за най-големите марки в света. В случай, че  сте взели повече пари за харчене, можете даже дори да си тръгнете със спортна кола за около 2 милиона долара.

Летище Лондон Хийтроу

Търси и сравни евтини полети до летище Лондон Хийтроу
Терминал 5 на летището в Лондон Хийтроу е мечта за пазаруване, преди всичко от фенове на луксозни стоки на известни марки като: Тiffani, Burberi, Cartier. Летището предлага и онлайн пазаруване.

Летище Сеул – Инчеон

Търси и сравни евтини полети до Ceул – Инчеон
Летището се нарежда на трето място по търговски показател след Дубай и Лондон Хийтроу. Парфюми, козметика, цигари и алкохол привличат вниманието на клиентите. Тук се намира и най- големия безмитен магазин в света на Louis Vuitton.

Летище Франкфурт на Майн

Търси и сравни евтини полети до летище Франкфурт на Майн
Летището разполага с четири футболни игрища и множество магазини за парфюми с високо качество, алкохол и цигари, като много често се правят и сезонни намаления с до 30%.

Летище Цюрих

Търси и сравни евтини полети до летище Цюрих
От тук определено не трябва да си тръгвате без известния швейцарски шоколад, без подаръци от бутиците с швейцарски марки. Съществува и услуга да си поръчате предварително стоки и да ги закупите по време на пътуването си.

Летище Хонг Конг

Търси и сравни евтини полети до летище Хонг Конг
Свободното време от престоя си можете да запълните като посетите магазина SkyMart в Терминал 1 или SkyPlaza на Терминал 2. Цените тук са по-ниски от цените в центъра на града.

Летище Йоханесбург

Търси и сравни евтини полети до летище Йоханесбург
За летището в Йоханесбург оценката е висока. Със своите 100 магазина с разнообразие от стоки като: кожени изделия, бижута и аксесоари са задоволени и най- капризните. Цените са с 40% по евтини от тези в града.

Летище Хелзинки – Вантаа

Търси и сравни евтини полети до летище Хелзинки Вантаа
Това е красиво летище с богат търговски опит на бижута и часовници. Известните маркови бутици на Gucci и Chanel отварят врати примамливо и привличат купувачите. За кулинарните ценители на еленско месо и хайвер се грижат хранителните магазини.

Летище Амстердам – Схипхол

Търси и сравни евтини полети до летище Амстердам
“Вижте-разгледайте-купете“ – това е мотото на летище Амстердам. От магазините за сувенири можете да купите различни подаръци украсени с лалета, вятърни мелници, а също така и други подаръци за близки и познати.

Летище Сингапур – Чанги

Търси и сравни евтини полети до летище Сингапур – Чанги
На площ от 7000 кв. м. са разположени около 300 магазина, които привличат вниманието на пътниците. Тук пазарува и месното население. Магазините имат много често до 7% отстъпки.

ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!