7 Полезни съвета при пътуване със самолет

Билети за самолет

7 Полезни съвета при пътуване със самолет

Как да пътуваме комфортно и удобно в самолет? Какво да не забравим при следващото си пътуване?

За да се чувствате добре и за да мине по-неусетно времето прекарано  в самолет, Ви препоръчваме тези полезни съвети. Те не са задължителни, но ако ги спазите ще се учудите, колко бързо ще мине времето прекарано във въздуха.

1.Пригответе си малка чантичка, в която ще сложите всичко необходимо за да можете лесно да го намирате.

2.Въздухът във всеки един самолет е доста сух, за това се снабдете с овлажняващ крем, който хидратира кожата и се намажете обилно. При избора му се съобразете с аромата му все пак не пътувате сам в самолета.

3.Дългите полети със самолет обикновено изнервят и би могло да се появи главоболие и неразположеност, затова в чантичката непременно сложете аналгин или парацетамол или други болкоуспокояващи. В чантичката сложете още и лека наметка или шалче, защото температурата в самолета е променлива.

zabavlenie-v-samolet
Вземете Вашият електронен четец или таблет по време на полет.

4.Пътниците, които обичат да четат не е зле да се снабдят с увлекателна книга. В днешния съвременен свят е измислен и електронен четец, безспорно той е лек, удобен за носене и съдържа много от любимите Ви четива.

5.Снабдете се малка празна пластмасова бутилка за вода. Забранено е да внасяте течности на територията на летището, но все някъде ще Ви се отдаде възможност да я напълните.

6.Другия развлекателен уред е музикалния плеър за да слушате любимата си музика или лекция. Вземете и него ако имате такъв. Не забравяйте и тапите за уши. Често в самолета пътуват семейства с малки деца или попадате на бъбриви съседи. Така ще се изолирате от шума в салона на самолета или ще поспите.

zakuska-v-samolet
Богата закуска по време на полет на витамини, минерали и антиоксиданти.

7.Не забравяйте да си вземете лека закуска. В самолета сервират храна, но ако си вземете малко ядки и ябълка ще се освежите още по-добре.

Сега вече сте готови за пътуването със самолета, а полетът ще бъде приятно удобен и с удоволствие ще разказвате на близки и познати, че сте пътували превъзходно. Остава само да откриете най-евтиния самолетен билет тук.


ВСИЧКО ЗА ВАШЕТО САМОЛЕТНО ПЪТУВАНЕ

Етикети

Wizz Air (2) Австрийски авиолинии (1) Луфтханза (1) Турски авиолинии (1) авиокомпания (2) алкохол (2) багаж (5) багаж за багажно отделение (3) безопасно самолетно пътуване (3) видеокамера (1) евтини полети (5) евтини самолетни билети (3) евтин полет (2) евтин самолетен билет (7) забранени вещи (1) избор на куфар (1) изгоден самолетен билет. (2) куфар (1) лаптоп (1) летище (3) меню в самолет (2) место в самолет (2) напитки по време на полет (2) нискобюджетна авиокомпания (2) нискотарифна авиокомпания (2) полет (4) преса за коса (1) пътуване със самолет (7) разрешени вещи (1) регистриран багаж (4) резервация на самолетен билет (2) ръчен багаж (4) самолет (1) самолетен билет (6) самолетен билет цена (1) самолетни билети (1) самолетни съвети (2) самолетно пътуване (6) седалка в самолет (1) фотоапарат (1) храна в самолет (2) храна и напитки (2) храна по време на полет (2) чартърен самолетен билет (2) чекиран багаж (5)
Предишна публикация:
Храна и напитки в самолета
Храна и напитки по време на полет

Затвори