Кошмарни съседи в самолета

Кошмарни съседи в самолет

Кошмарни съседи в самолета

Кошмарни пътници по време на самолетно пътуване

Пътуването със самолет е приключение и винаги пътниците се вълнуват при чекирането на багажа, при преминаването през проверката и по време на полета. Цялата тази  емоция неизменно е свързана със спътниците ни в самолета. Вълнението на за пръв път пътуващите, молитвените думи на почти всички за безаварийно пътуване и шумните телефонни разговори – всичко това създава атмосфера на еуфория и понякога е свързано с кошмарни спътници.

Имайки предвид, че всички пътници сядат един до друг и прекарват известно време заедно, човек се въоръжава с известна доза търпение. Пътниците – малки и големи са различни, но само късметът е този, който работи за Вас.

Типове кошмарни пътници

„Приятни бъбривци.“ Някои обичат да си бъбрят със съседа, да разказват житейски случки без да се интересуват от околните. Така никой не е в състояние да ги спре, те просто си бъбрят.

Другата група от кошмарни съседи са децата и бебетата. Почити винаги децата имат запас от безкрайни въпроси. За бебетата е нормално да чуваш, как плачат и все си мислиш, че някой от родители или придружители ще овладее положението. Уви това почти не се случва и тогава всеки се успокоява на ум – нали и аз съм бил някога на тяхната възраст. Полета рано или късно свършва.

Любителите на фото сесии. Тази групичка кошмарни пътници понякога е тиха и забавна и ние Ви пожелаваме повече късмет с такива пътници.
Ако извадите късмет с децата, то непременно ще налетите на папараците с фотоапарати и камери. Те шумно ахкат, охкат, притичват из целият самолет и създават паника на стюардесите.

Пасажери – паника. Следващите кошмарни съседи може да се окажат паниращи се от самия полет. Въпреки, че контролират фобията си донякъде, несъмнено действат и на околните. Какво да се прави, всеки трябва да стигне за където е тръгнал.

На края има и едни, ще ги наречем – ухажори на стюардесите. Те остроумничат и дават всичко от себе си за да привлекат вниманието им с прости трикове. Преструват, че не са разбрали обясненията за техниката по безопасност, неспособност да си закопчаят колана и ред други хитрини. За съжаление почти всички случаи са обречени на неуспех и будят усмивки у пътуващите. Свалките обаче винаги са приятната страна за стюардесите и пътуването е по-неусетно и за свалячите и за атмосферата в самолета.

Това са накратко досадните и кошмарни неща, които трябва да изтърпите по време на полет. Ако летите често навярно сте намерили решение да ги избегнете.  Ето и решение на проблема: може да вземете подходяща любима музика и добре уплътняващи слушалки. Използвайте тапи за уши като крайна предпазна мярка.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ Ви пожелава леко пътуване и да не попадате на досадни съседи!


ВСИЧКО ЗА ВАШЕТО САМОЛЕТНО ПЪТУВАНЕ

Етикети

Wizz Air (2) Австрийски авиолинии (1) Луфтханза (1) Турски авиолинии (1) авиокомпания (2) алкохол (2) багаж (5) багаж за багажно отделение (3) безопасно самолетно пътуване (3) видеокамера (1) евтини полети (5) евтини самолетни билети (3) евтин полет (2) евтин самолетен билет (7) забранени вещи (1) избор на куфар (1) изгоден самолетен билет. (2) куфар (1) лаптоп (1) летище (3) меню в самолет (2) место в самолет (2) напитки по време на полет (2) нискобюджетна авиокомпания (2) нискотарифна авиокомпания (2) полет (4) преса за коса (1) пътуване със самолет (7) разрешени вещи (1) регистриран багаж (4) резервация на самолетен билет (2) ръчен багаж (4) самолет (1) самолетен билет (6) самолетен билет цена (1) самолетни билети (1) самолетни съвети (2) самолетно пътуване (6) седалка в самолет (1) фотоапарат (1) храна в самолет (2) храна и напитки (2) храна по време на полет (2) чартърен самолетен билет (2) чекиран багаж (5)
Предишна публикация:
С деца в самолет под 2 години
Пътуване с деца в самолет

Затвори