Понеделник-Петък: 09:00-17:00
Кошмарни съседи в самолет

Кошмарни пътници по време на самолетно пътуване

Пътуването със самолет е приключение и винаги пътниците се вълнуват при чекирането на багажа, при преминаването през проверката и по време на полета. Цялата тази  емоция неизменно е свързана със спътниците ни в самолета. Вълнението на за пръв път пътуващите, молитвените думи на почти всички за безаварийно пътуване и шумните телефонни разговори – всичко това създава атмосфера на еуфория и понякога е свързано с кошмарни спътници.

Имайки предвид, че всички пътници сядат един до друг и прекарват известно време заедно, човек се въоръжава с известна доза търпение. Пътниците – малки и големи са различни, но само късметът е този, който работи за Вас.

Типове кошмарни пътници

„Приятни бъбривци.“ Някои обичат да си бъбрят със съседа, да разказват житейски случки без да се интересуват от околните. Така никой не е в състояние да ги спре, те просто си бъбрят.

Другата група от кошмарни съседи са децата и бебетата. Почити винаги децата имат запас от безкрайни въпроси. За бебетата е нормално да чуваш, как плачат и все си мислиш, че някой от родители или придружители ще овладее положението. Уви това почти не се случва и тогава всеки се успокоява на ум – нали и аз съм бил някога на тяхната възраст. Полета рано или късно свършва.

Любителите на фото сесии. Тази групичка кошмарни пътници понякога е тиха и забавна и ние Ви пожелаваме повече късмет с такива пътници.
Ако извадите късмет с децата, то непременно ще налетите на папараците с фотоапарати и камери. Те шумно ахкат, охкат, притичват из целият самолет и създават паника на стюардесите.

Пасажери – паника. Следващите кошмарни съседи може да се окажат паниращи се от самия полет. Въпреки, че контролират фобията си донякъде, несъмнено действат и на околните. Какво да се прави, всеки трябва да стигне за където е тръгнал.

На края има и едни, ще ги наречем – ухажори на стюардесите. Те остроумничат и дават всичко от себе си за да привлекат вниманието им с прости трикове. Преструват, че не са разбрали обясненията за техниката по безопасност, неспособност да си закопчаят колана и ред други хитрини. За съжаление почти всички случаи са обречени на неуспех и будят усмивки у пътуващите. Свалките обаче винаги са приятната страна за стюардесите и пътуването е по-неусетно и за свалячите и за атмосферата в самолета.

Това са накратко досадните и кошмарни неща, които трябва да изтърпите по време на полет. Ако летите често навярно сте намерили решение да ги избегнете.  Ето и решение на проблема: може да вземете подходяща любима музика и добре уплътняващи слушалки. Използвайте тапи за уши като крайна предпазна мярка.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ Ви пожелава леко пътуване и да не попадате на досадни съседи!