Най-харесваното летище за пазаруване

Пазаруване на летище

Най-харесваното летище за пазаруване

Кое е най-харесваното летище за пазаруване по света? Къде да намерим най-добрите промоции?

Една от многото услуги, които предлага всяко летище е пазаруването. И не напразно на повечето летища има открити множество фирмени магазини, които да задоволят и най-капризните клиенти. Времето за изчакване на следващия полет може да не е толкова досадно, ако се разходите и посещавайки ги си накупите подаръци за приятели и роднини. Трябва да отбележим, че безмитния пазар е доста различен и цените са доста по-добри от тези в центъра на градовете. Едни предлагат само определени стоки като: парфюми, цигари, алкохол, шоколади и лакомства, а други почти всичко. Ние ще се постараем да Ви разходим в едни от най- добрите летища за безмитно пазаруване.

Летище Дубай

Търси и сравни евтини полети до летище Дубай
Това е най-доброто от всички. Терминалите Reshid и Sheikh се разполагат на 5400 кв. м. и представляват огромен мол. Магазините работят денонощно и привличат клиентите с луксозните си стоки. Тук ще откриете огромни магазини, които са дом за най-големите марки в света. В случай, че  сте взели повече пари за харчене, можете даже дори да си тръгнете със спортна кола за около 2 милиона долара.

Летище Лондон Хийтроу

Търси и сравни евтини полети до летище Лондон Хийтроу
Терминал 5 на летището в Лондон Хийтроу е мечта за пазаруване, преди всичко от фенове на луксозни стоки на известни марки като: Тiffani, Burberi, Cartier. Летището предлага и онлайн пазаруване.

Летище Сеул – Инчеон

Търси и сравни евтини полети до Ceул – Инчеон
Летището се нарежда на трето място по търговски показател след Дубай и Лондон Хийтроу. Парфюми, козметика, цигари и алкохол привличат вниманието на клиентите. Тук се намира и най- големия безмитен магазин в света на Louis Vuitton.

Летище Франкфурт на Майн

Търси и сравни евтини полети до летище Франкфурт на Майн
Летището разполага с четири футболни игрища и множество магазини за парфюми с високо качество, алкохол и цигари, като много често се правят и сезонни намаления с до 30%.

Летище Цюрих

Търси и сравни евтини полети до летище Цюрих
От тук определено не трябва да си тръгвате без известния швейцарски шоколад, без подаръци от бутиците с швейцарски марки. Съществува и услуга да си поръчате предварително стоки и да ги закупите по време на пътуването си.

Летище Хонг Конг

Търси и сравни евтини полети до летище Хонг Конг
Свободното време от престоя си можете да запълните като посетите магазина SkyMart в Терминал 1 или SkyPlaza на Терминал 2. Цените тук са по-ниски от цените в центъра на града.

Летище Йоханесбург

Търси и сравни евтини полети до летище Йоханесбург
За летището в Йоханесбург оценката е висока. Със своите 100 магазина с разнообразие от стоки като: кожени изделия, бижута и аксесоари са задоволени и най- капризните. Цените са с 40% по евтини от тези в града.

Летище Хелзинки – Вантаа

Търси и сравни евтини полети до летище Хелзинки Вантаа
Това е красиво летище с богат търговски опит на бижута и часовници. Известните маркови бутици на Gucci и Chanel отварят врати примамливо и привличат купувачите. За кулинарните ценители на еленско месо и хайвер се грижат хранителните магазини.

Летище Амстердам – Схипхол

Търси и сравни евтини полети до летище Амстердам
“Вижте-разгледайте-купете“ – това е мотото на летище Амстердам. От магазините за сувенири можете да купите различни подаръци украсени с лалета, вятърни мелници, а също така и други подаръци за близки и познати.

Летище Сингапур – Чанги

Търси и сравни евтини полети до летище Сингапур – Чанги
На площ от 7000 кв. м. са разположени около 300 магазина, които привличат вниманието на пътниците. Тук пазарува и месното население. Магазините имат много често до 7% отстъпки.

ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!


ВСИЧКО ЗА ВАШЕТО САМОЛЕТНО ПЪТУВАНЕ

Етикети

Wizz Air (2) Австрийски авиолинии (1) Луфтханза (1) Турски авиолинии (1) авиокомпания (2) алкохол (2) багаж (5) багаж за багажно отделение (3) безопасно самолетно пътуване (3) видеокамера (1) евтини полети (5) евтини самолетни билети (3) евтин полет (2) евтин самолетен билет (7) забранени вещи (1) избор на куфар (1) изгоден самолетен билет. (2) куфар (1) лаптоп (1) летище (3) меню в самолет (2) место в самолет (2) напитки по време на полет (2) нискобюджетна авиокомпания (2) нискотарифна авиокомпания (2) полет (4) преса за коса (1) пътуване със самолет (7) разрешени вещи (1) регистриран багаж (4) резервация на самолетен билет (2) ръчен багаж (4) самолет (1) самолетен билет (6) самолетен билет цена (1) самолетни билети (1) самолетни съвети (2) самолетно пътуване (6) седалка в самолет (1) фотоапарат (1) храна в самолет (2) храна и напитки (2) храна по време на полет (2) чартърен самолетен билет (2) чекиран багаж (5)
Предишна публикация:
летище Дубай
Летище – най-вълнуващите 10 в света

Затвори