Професия туристически агент

Туристически агент

Професия туристически агент

Туристически агент – с какво точно се занимава?

Туристически агент е човек, който работи в туристическа агенция. Работата му представлява посредничество при продажба на: самолетни билети, резервации за хотели или круизи, сключване на застраховки, резервации за коли под наем. Също така съдейства за резервации за билети за различни спортни мероприятия и събития с развлекателна цел. Тази специфична дейност се осъществява в туристически агенции от туристически агент.

Дейността на всеки туристически агент се състои в това да предлага, рекламира, представя и продава туристически пакети. Допълнителните услуги като: резервации, настаняване, осигуряване на самолетни билети и консултации на клиенти изискват много знания, умения и добро качествено образование.

Туристическата агенция предлага на своя сайт разнообразни услуги. Така сами може да си изберете дестинация за Вашата почивка или пътуване, да резервирате най-евтиния самолетен билет и хотел. Ако това не Ви се отдава и не можете да се справите самостоятелно, тогава ползвайте специализираната помощ на туристическия агент. Той е запознат с туристическия пазар, дестинациите и цените. От него ще получите препоръки и съвети за пътуването Ви.

Защо е по-добре да използваме услугите на туристически агент?

С помощта на туристически агент ще откриете най-добрата цена за търсената от Вас дестинация. Туристическия агент има достъп до специализирани резервационни системи с промоционални по-ниски цени. А обикновеният клиент няма и представа, че съществуват такива оферти.

Добрият туристически агент никога няма да Ви подведе.  Вашите впечатления от добре свършената му работа са гарант за успеха на бизнеса му. Когато се доверявате на туристическата агенция преди всичко получавате професионална помощ за избор на атрактивни дестинации, спестявате си неприятни изненади и рискове за пътуването. От добрия туристически агент може да се информирате за най-актуалните промоционални цени на съответната туристическа услуга, за особеностите при чекирането на багажа, за възникналите изменения в разписанието по пътуването Ви, часовете за настаняване и напускане на хотела. Всички тези въпроси и отговори получавате само с телефонното обаждане или на Вашата електронна поща, което Ви спестява време и най-добро съотношение качество – цена.

Туристическия агент е гарант за всичко – от самолетните билети до застраховката и хотелско настаняване. Когато сте редовен клиент на избраната от Вас туристическа агенция, Вие сте сигурен, че ще получите най-доброто обслужване за перфектната си ваканция или пътуване. Доверявайки се на туристическия агент Вие сте спокойни, че по всяко време може да се посъветвате с него по възникнали въпроси. Не е желателно да имате затруднения по време на пътуването си, но ако възникнат такива има кой да Ви защити и окаже помощ. Туристическите агенти са по-скоро качествени консултанти за клиента.

Ценете времето си и се доверете на професионалист! Насладете се на перфектно пътуване, като се обърнете към туристическа агенция Авиотравел, за да сте спокойни, сигурни и доволни. Не забравяйте да споделите задоволството си от пътуването, това е важно за агенцията и благодарност за служителите.


ВСИЧКО ЗА ВАШЕТО САМОЛЕТНО ПЪТУВАНЕ

Етикети

Wizz Air (2) Австрийски авиолинии (1) Луфтханза (1) Турски авиолинии (1) авиокомпания (2) алкохол (2) багаж (5) багаж за багажно отделение (3) безопасно самолетно пътуване (3) видеокамера (1) евтини полети (5) евтини самолетни билети (3) евтин полет (2) евтин самолетен билет (7) забранени вещи (1) избор на куфар (1) изгоден самолетен билет. (2) куфар (1) лаптоп (1) летище (3) меню в самолет (2) место в самолет (2) напитки по време на полет (2) нискобюджетна авиокомпания (2) нискотарифна авиокомпания (2) полет (4) преса за коса (1) пътуване със самолет (7) разрешени вещи (1) регистриран багаж (4) резервация на самолетен билет (2) ръчен багаж (4) самолет (1) самолетен билет (6) самолетен билет цена (1) самолетни билети (1) самолетни съвети (2) самолетно пътуване (6) седалка в самолет (1) фотоапарат (1) храна в самолет (2) храна и напитки (2) храна по време на полет (2) чартърен самолетен билет (2) чекиран багаж (5)
Предишна публикация:
Списък за багаж при пътуване със самолет
Списък за багаж при самолетно пътуване

Затвори