Понеделник-Петък: 09:00-17:00

Рекордно евтини самолетни билети на петък 13-ти

Резервации на евтини самолетни билети на дата петък 13-ти

Защо на фаталната дата петък 13-ти може да намерите най – евтини самолетни билети?

Страх от дата 13-ти, когато се пада в ден петък. Много хора страдат от това суеверие и се притесняват, когато трябва да вземат някакво важно решение в този ден. Едно от тези решения е да се лети на тази фатална дата. Въздушния транспорт е един от най-безопасните и все пак датата и денят притесняват човешката психика. За сведение на всички хора специално петъчните полети са обикновено по-скъпи с изключение на петък-13-ти, когато изобилстват евтини самолетни билети .

От дългата си практика авиокомпаниите отчитат обикновено спад в продажбите си и умишлено намалят цените на услугите си за този ден. Същото правят много хотели в чужбина, хотели в България, хостели и други типове заведения за настаняване. Това от своя страна е добре за тези, които не страдат от това суеверие и се възползват от тези промоционални намаления.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ отчита повишаване на продажбите на евтини самолетни билети на фаталната дата петък 13-ти. Най-вероятно клиентите ни не са страдащи от тази фобия и правят своите резервации точно на тази дата.

Вече знаете, че на петък 13-ти ще пътувате по-евтино отколкото през останалите дни от месеца.  Правилото за най-евтини самолетни билети, отново остава – колкото по-ранна е резервацията (4-5 месеца), толкова по-евтини самолетни билети ще намерите. Най-добрата комбинация за евтини самолетни билети може да получите, когато резервирате 4-5 месеца по-рано и освен това изберете полет в петък 13-ти. Ако не сте суеверни относно фаталната датата, не губете време и се свържете с Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ за да поръчате Вашите евтини самолетни билети. Тук може да разгледате онлайн предложенията за евтини самолетни билети, след като въведете желаната дестинация и период.

Ако все пак суеверието Ви надделее, променете датата на пътуването си и ние ще Ви предложим отново най-добрата ценова оферта за евтини самолетни билети.