Понеделник-Петък: 09:00-17:00

Списък за багаж при самолетно пътуване

Списък за багаж при пътуване със самолет

Списък за багаж за да пътуваме икономично със самолет?

Списък за багаж за икономично пътуване със самолет е най-търсеният вариант за всеки от пътник в днешно време. Но как да постигнем този резултат? Пътуването с нискотарифна авиокомпания може значително да ни спести разходите по планираната почивка. Самолетните билети на нискотарифните авиокомпании се предлагат на много изгодни цени, ако бъдат закупени достатъчно предварително – около 5-6 месеца по-рано от планираното пътуване.

До тук всичко е наред с евтиния самолетен билет. Но с това не приключват разходите по пътуването. Всички останали услуги предлагани от авиокомпанията се заплащат допълнително. Затова е добре по възможност да ги редуцираме до минимум.

Как да избегнем таксите за скъпа храна в самолета?

Подгответе си предварително още в къщи качествени провизии. За тази цел много добре ще Ви помогнат всякакъв вид белени ядки (на пример: бадеми, орехи, кашу, лешник или други, каквито Ви харесват) За предпочитане е да бъдат сурови, тъй като са по-полезни от печените и ще Ви задържат по-дълго заситени. Разпределете ядките в прозрачни найлонови торбички от по 100 грама. Така ще имате точното количество за едно ядене. Не прекалявайте с общото количество, нека то не надвишава 1 кг.

Как да не заплащаме висока цена за вода в самолета?

Сложете в салонния си багаж празна пластмасова бутилка от минерална вода от 500 мл. Не е забранено пренасянето на празна бутилка. След преминаването на рентгеновата проверка и митническия контрол, може да си напълните вода в празната бутилка от тоалетната. Но първо се поинтересувайте, дали става за пиене. Ако се намирате на остров, най-вероятно водата, която тече в чешмата е негодна за пиене и най-вероятно ще се наложи да си закупите вода от летището или на борда на авиокомпанията.

Как да се поберем само в размерите на салонния багаж?

Това също е много лесно. Направете си списък за багаж или прегледайте предложения от нас по-долу. Не взимайте дрехи и обувки, за които не сте сигурни, че ще ползвате изобщо. Също така не забравяйте и за промоциите на место. Почити във всяка една туристическа дестинация е залято с достатъчно стока. Дори за определени дестинации – като Испания, Италия и Англия – дрехите и обувките са по-евтини, а понякога дори и по-качествени от тези в България.

ИЗТЕГЛИ ТУК списък за багаж с най-необходимите неща за икономично пътуване с нискотарифна авиокомпания. Започнете да отмятате всеки един артикул и така много бързо ще сте готови за пътуването си.